A hónap felfedezettje: Lush 'let the good times roll' arc-és testradír

Lassan egy hónapja ejtettem meg a legelső Lush vásárlásomat,  több termékkel tértem haza, s most szeretnék beszámolni nektek egyikőjükről. :) 

A Lush "let the good times roll" test-és arctisztítója jelenleg az egyetlen nem natúr termék az arctisztítási-ápolási rutinomban, fantasztikus illata miatt egyszerűen nem tudok róla lemondani. 
Leírás:
"Ez a tisztító arcra és testre egyaránt használható; elég gyengéd ahhoz, hogy bárhol tisztítsa és fényesebbé tegye a bőrt. A fahéjpor antiszeptikus hatású, ugyanakkor serkenti a vérkeringést a bőr vékony ereiben. A talkum magába szívja a felesleges olajat, ezért ez az arctisztító különösen jó hatással van a könnyen zsírosodó bőrre. A glicerin segít a bőrben tartani a nedvességet, vagyis nem engedi kiszáradni a bőrt a leghidegebb téli időben sem."

Csomagolás:
A 100 g termékünk  egy aranyos bödön-szerű tubusban érkezik, rossz pont, hogy nincs védőfólia a termékeiken. A Lush védjegye a szuper és magával ragadó illatú termékkínálat, nyilván tudják a gyártók, hogy az orrunk alapján vásárolunk, ezért nem tesznek fóliát a termékeikre. Engem ez zavar, hiszen ki tudja, nem-e nyúlkáltak bele abba, amit én majd aztán az arcomra kenek.

Használati javaslat: 

A termék: 
Letekerve a kupakot megcsap minket egy fantasztikus mézes-mézeskalács illat, rápillantva a termékre a mézestészta állag tovább erősíti bennünk a mézre asszociálást.

Az állagát legjobban azoknak tudom leírni, akik szoktak sütni: a túl puha mézestészta pont ilyen állagú. Akik nem szoktak sütni, azok képzeljenek el egy omlós, puha állagot.

Kevés, nagyjból egy kisujj-körömnyi elég belőle a teljes arcunk alapos átmosásához, én rendszerint többet használok, mert olyan fantasztikus illata van, hogy minél intenzívebben és tartósabban szeretném magamon érezni.  De azok akik a realitás talaján tudnak maradni, azoknak elegendő lesz az előbb említett mennyiség, hiszen a termék állagából kifolyólag az egész radírozó hatású, a kezdetekben intenzívebb, majd vízben oldódva egyre kevésbé lesz intenzív a radírozó hatása. Végül teljesen elkeveredik az arcon lévő vízzel, ekkor szoktam lemosni. :)


Úgy érzem, ez  mindennappi kényeztető - de ugyanakkor hatékony- arclemosónak megfelel, puhává, egységessé teszi az arcbőrünket.
Komoly bőrproblémával küszködőknek, bőregyenetlenséggel küszködőknek szerintem ez a radírozó- tisztító hatás kevés lenne.
Érzékeny bőrre is megfelelő, nálam nem okoz irritációt, pedig van némi rosaceám - vannak napok, amikor úgy érzem, erős lenne, olyankor inkább egyszerű natúr habzó lemosót használok - de általában tudom használni. Érzékeny bőrűeknek a popcorn illatú parfümanyagot sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Testre én nem használom - borosnak találnám a 2800 ft-ot egy 100g-os testradírra, viszont az arcomra ennyit minimum szeretek költeni. Továbbá, nem is gondolom, hogy ez elég erős lenne testradírozásra, általában preferálom a nagyobb szemcséket tartalmazó testradírokat. :)

Összességében:
Szeretem használni, imádnivaló illatú, hatékony, ráadásként némi fehérítő hatással is rendelkezik. Ajánlom kipróbálásra számotokra! :) 

Comments

Social media...

Follow I own the right for all of the published content on this website including written post and photo-content as well. It's illegal to use my own personal intellectual products without my permission. If you are about to use any content from the website please contact me by email :vallaldmagadblog@gmail.com

Popular Posts