Teszteltem : Sleek whimsical wonderland limited edition colection: all about the fun fair paletta

Most, hogy a Sleek megérkezett Magyarországra is, egészen pontosan a Müller drogáriákba, felfrissült a márka iránti érdeklődés. Ez a limitált kiadású palettát nyár óta, egészen mostanáig lehet kapni Angliában, nem tudom, megérkezik-e kis hazánkba, de arra gondoltam írok róla nektek. :)

A Sleek a kezdetektől fogva nagy népszerűségnek örvend, hiszen viszonylag alacsony áron kínál jó minőségű termékeket.  Véleményem szerint a márka közönségmegtartó ereje a kreativításukban rejlik, izgalmasak a paletták, már az árnyalatok fantázianevei is megragadják a figyelmet, emlékezzünk pl. csak az Original palettára, amelynél  az angol nevezetességekből merítették az árnyalatok neveit. Amire pedig rá van írva: Big Ban és London Eye, akkor azt a a világ bármely pontján el lehet adni. Minden esetre a márka népszerűsége töretlen, folyamatosan frissülő limitált termékeik miatt a közönség szerintem sosem un majd rájuk. 

Az all about the fun fair paletta már nyár elejétől kapható volt a drogériákban, bár elvileg a vidámparki hangulat inspirálta a palettát, engem sokkal inkább a macaron süteményekre emlékeztetnek ezek a vidám, de pasztell árnyalatok.
Ha neonos színekről lenne szó, akkor igen, akkor rögtön a vidámpark ugrana be.Minden esetre az árnyalatok csodaszépek, szerintem minden bőrárnyalathoz jól állnak, a kreoltól a hófehérke típusokig. 


A paletta hat matt és hat selyemfényű pasztell színt tartalmaz. A színek szinte minden variációban passzolnak egymáshoz, nekem személyes kedvencem a citrom- limezöld -szükre(+fekete) trió, de kreálható hétköznapibb look is is vele pl. a pezsgő és a barna árnyalatokat használva.  Nehéz elmenni szó nélkül a különleges árnyalatok mellett, mint a limetta  vagy a tiszta pasztell narancs - amely nem korallos, hanem igazi narancs.  A türkíz egyszerűen gyönyörű, a lila pedig olyan lila, amely még talán jól is állhat, hiszen mind tudjuk, hogy a lila árnyalatokkal milyen nehéz üde, friss kinézetet kreálni. 

Összességben hosszú ideje a legkihasználhatóbb palettámnak érzem, minden árnyalatát tudni fogom viselni, kedvem szerint alakíthatok vele lágyabb, vagy bevállalósabb sminket. Lássuk a swatchokat!

első sor

második sor

Láthatjátok, hogy a színek mennyire erősen pigmentáltak, még a lágyabb színek is, mint a pezsgő, vagy a korallrózsaszín. Külön öröm, hogy valóban azok a színek köszönnek majd vissza a szemhéjamon, amit a palettában látottak alapján elvárok. Nagyon bosszantani szokott, amikor egy teljesen már árnyalat jelentkezik a bőrömön. A színek könnyen eldolgozhatóak, nem potyognak, jó minőségű szemhéjfestékek, amelyekkel öröm sminkelni. Szerintem ez a paletta egy kevéssel jobb minőségűre sikeredett, mint az átlag Sleek paletták. 

Tartósságuk 4/5, némilegkopig egész napos viseléskor, de teljesen viselhető marad a smink. 

Abban az esetben, ha ez nem is kerül ki a Müller polcaira, szerintem érdemes külföldről megrendelni, pl. beszerezhető ezen az Ebay linken.  Legyen szép napotok! :)

 Anna

 E-mail / Kapcsolat
vallaldmagadblog@gmail.com  
 Magyar Blogok        Bloglovin' blogsite

Megjegyzések

  1. Úúú, ez nagyon kis csini paletta! :) Nem voltam még azóta a Müllerben, hogy bejött a Sleek, milyen a kínálat? Pl. minden paletta megtalálható ott is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értesüléseim szerint a Sleek a teljes állandó szortimentjét behozta hozzánk, viszont a limitàlt kollekcióval nem tudom, mi a helyzet. Abban az esetben, ha otthon nem is tudod megvenni, Ebayen több helyen ingyenes kiszállítással, vagy pl. a Sleek hivatalos honlapjáról 30 euró felett ingyenes kiszállítással lehet rendelni. Annyit még simán elköltünk úgy is... ;)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Be social...

Follow

All rights reserved! // Jogvédett tartalom!

I own the right for all of the published posts written by myself including for all of the photos made by myself. It's illegal to use my own personal intellectual products without my permission.

If you would like to use/copy anything contact me onvallaldmagadblog@gmail.com first!
//
Az én írásaim illetve saját magam által készített fotóim, mint saját szellemi termékeim – ahogy mindenki másé – szerzői jogvédelem alatt állnak. Attól, hogy a fotóimat nem vízjelezem, még teljes joggal rendelkezek felettük, attól, hogy nem teszem minden cikkem után oda: "engedélyem nélkül nem felhasználható", még így van.

Ha bármilyen szellemi termékemet szeretnéd felhasználni, minimum, hogy előbb megkeresel ezzel kapcsolatban: vallaldmagadblog@gmail.com !