The best of the month: L'oreal brow artist Xpert // A hónap felfedezettje: L'oreal szemöldökceruza

Hello lovelies! Today we will discuss one of the recently landed L'Oreal product. 
The L'oreal brow artist Xpert brow pencils enjoy a large popularity from the very first day .
Many brand like Anastasia BH or Bobby B have product like this one but L'Oreal of course is more affordable. However, they are perform really well and are a fraction of the price at just £6.99.

I have been struggling with my eyebrows for many years so i do these days due to they are too thin, have a natural form without any characteristic camber.  Not an instagram-like eyebrows you know but it's okay.  Also i have to say i am a lazy one and i don't have the patience to do my eyebrows for 10 mins every morning so normally i rather leave them natural.  I am so happy that i found this product because it makes my life easier and doing my eyebrows is not a pain anymore.

These retractable brow pencil are designed to deliver a perfectly defined fuller looking eyebrows.
On one end there is a styling brush to groom brows into place and blend for a natural finish and on the other end there is a triangular shaped tip for precise application.  With the mentioned triangle shaped tip it's so easy to apply to product on even from the strangest angles also the pencils are nice and creamy. I love the fact how natural the finish is!

They come in eight shades, all of them are pretty natural i even could pick up two of them both  matching perfectly for my light brown hair. I used shade 101 Blonde and 102 Cool Blonde. If you are a redhead  maybe give a whirl for the shade 103 which is a light brownish-reddish shade i can imagine it for light gingery hair as well but they don't have any option for dark red hair. :) There are many shade to choose from for brown hair from shade 104 until the darkest one.

Let me know in the comments section below along with any other feedback/questions you may have for me also i am happy to hear all your experiences.
On my eyebrows: shade 101 "Blonde" ; My 5 minutes ready-to go makeup for work. :)

 " Könnyed anyagú és textúrájú szemöldökceruza, mely tökéletesen kitölti a szemöldökben található réseket és természetes hatást eredményez."

Bocsássátok meg nekem, hogy a címben szegényt leegyszerűsítettem "szemöldökceruzának",a képeket megnézve láthatjátok, hogy ő nem egy ceruza, hanem egy két végű krémes formulájú szemöldöktoll.
A L'Oreal ezen termékei a megjelenés napjától nagy népszerűségnek örvendenek, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy hasonló termékek a Borry Brown és Anastasia BH kínálatában elérhetőek természetesen horror áron, ez a kis termék pedig egy kivánló minőséget produkál mindössze 2500 forintért.

Első lépésben átfésüljük a szemöldökünket a kefés véggel, amelynek a sörtéit én egy kissé dúsnak, pufinak találom, de egyébként teljesen hasznáható.
Elég innovatív terméknek gondolom  a szemöldökünk színezésére szánt vég háromszögletes (de nem háromszög) kialakítása miatt, aminek köszönhetően a termék is ebben a kialakításban bújik elő. Ha valaki használt már Bobby B szemöldökceruzákat, ismerős lehet ez a kialakítás.
Ez a forma nagyon hasznosnak bizonyúlt, ugyanis a szemöldökünk egyébként nehezen kitölthető részeihez, vagy kevés szögben és kényelmetlenül hozzáférhető részeihez is könnyen hozzáférünk s a krémes formulának köszönhetően gyorsan, egyszeűen, effektíven tölthetjük ki a kívánt területeket. Imádom, mennyire természetes végredményt lehet vele elérni!

A termék magas pigmentáltsága miatt elegendő egyszer átrajzolni a területeket.
Erre egyébként szükség is van, mert a termék krémesebb formulája miatt viszonylag gyorsan elfogy - legalábbis a korábbi ceruzahasználóknak meglepő lesz egy a nagyjából 3 hétig kitartó adag.
Persze ez  egyénfüggő, nekem egy vékonyabb és természetes ívű szemöldköm van, aminek inkább csak megerősítem a mélységét, illetve egy-két helyen kitötltöm, de pl. nem rajzolok új formát, szóval szerintem nekem még mindig hosszabb ideig elég, mint az átlagnak. Én ezt a gyors fogyást annyira nem bánom, mert inkább használok egy könnyen és gyorsan használható, természetes végeredményt elérő terméket 3 hétig, mind egy mű(bb) hatású és macerásabb használatú ceruzát 2 hónapig.

Emlékszem, azért váltottam ceruzáról, mert (márkától függetlenül) állandóan kikoptatták a szemöldököm, úgyhogy tartottam egy 2 hónapos ceruza stoppot, közben gondosan ápolgattam a szálakat s végül áttértem erre a termékre. Azóta is maradt a szép, hozzámképest "dús" állapot. :)

A tartósságával elégedett vagyok, még a legmelegebb napokon is a helyén marad a termék, így nyárra is ideális! Az is nagyon tetszett, hogy széles színskálán elérhető a termék - nekem a jelenlegi hajszínemhez kettő is tökéletesen passzol a szőke árnyalatok közül, de ahogy láttam a világos-és sötétbarnák is széles skálán mozognak.  Én a 101-es "Blonde" és a 102-es "Cool Blonde" árnyalatokat használom. Néhány vörös olvasóimnak jó alternatíva lehet a 103-as világos vörösesbarnás árnyalat, ami egy világosabb, ginger hajhoz szerintem jól passzol de sötét vörös hajra nem igazán van elérhető árnyalatuk. A barna hajúaknak pedig a 104-es árnyalattól érdemes nézni a termékpalettát.

   Ha tetszett a bejegyzés, kérlek támogass a feliratkozásoddal a muffin social media ikonokra kattintva! :)

Comments

Social media...

Follow I own the right for all of the published content on this website including written post and photo-content as well. It's illegal to use my own personal intellectual products without my permission. If you are about to use any content from the website please contact me by email :vallaldmagadblog@gmail.com

Popular Posts