New in: the prefect shampoo for summer from Garnier // A hónap felfedezettje - Garnier újdonság: a tökéletes nyári sampon

EN:It's been a while since i last visited a drugstore. For many years i was avoiding these stores because i didn't find fascinating enough the brands and product that a drugstore normally offers but nowadays i feel some changes happens.
Two weeks before I was looking for a cheap silicon free shampoo just to wash out my weekly oil hair mask so i went to the drugstore and i was pretty amazed how many new brands i found .
I also found a separated section in one of the town's biggest Boots where were so many fully organic brand. Well, an another post is coming soon about my new drugstore favourite hair care line, so stay tuned, but for now, let me introduce to you one of the Garnier newest "free" product. 


HUN: Régóta nem volt szokásom már drogériában vásárolni, mivel a haj-illetve arcápolási termékek esetében 100%-ban natúr termékeket használok. de más esetekben is próbálok tiszta összetevőjű termékeket vásárolni, ebből a szempontból pedig a drogériás kínálat csapnivaló. Egy ideje azonban változás  szelét érzékelem a drogériák esetében és új esélyt adván a nekik két látogatást is tettem egy helyi üzletben és azt kell mondjam, elégedett vagyok: az angliai Boots üzleteiben már egy külön soron találunk olyan összetevüjű termékeket amikhez hasonlót korábban csak a Holland&Barretbe (szépségápolási biobolt) szerezhettem be. Ez a polc rövidke és ugyan kevés márka képviseli magát, DE amikre bukkantam.... hát atyaúristen mikre bukkantam....  viszont ne rohanjunk annyira előre, mielőtt fájdítanám a szívetek egy olyan fantasztikus natúr hajápolási márkával (MAUI), ami otthon nem lesz kapható, előtte mutatok nektek egy olyant, ami bár nem natúr, de egészen bőrbarát drogériás viszonylatban, kapható otthon és szintén szuper termék.

Egyébként amikor egy pár hónapja hazalátogattam, a Rossmannban határozottan több natúr kozmetikumot láttam, már elérhetőek olyan márkát is amiket korábban csak internetről lehetett megrendelni. :) Emelett egyre több - egyébként nem natúr - márka áll elő tisztább vonallal pl. a Loreal Botanicals vonala érkezett elsőként kb. egy időben a Schauma szilikonmentes termékeivel, nemrég pedig Garnier is előállt egy bőrbarátabb vonallal.


Basically, there are two silicone, paraben and cruelty-free products lines has appeared by Garnier.
One of them has white packaging with coconut-milk extract and a bit of aloe-vera recommended for dry hair. The other one is a lighter shampoo and conditioner with an  aloe vera base and coconut-water. I purchased the shampoo only because i'm full with conditioners at the moment and i hoped this one will be just alright to use this every once in a while. However I was pretty amazed how superb this shampoo is and for now this become one of my favourite one for summer.

The thing is, this one has such a light but at the same time caring and hydrating formula... i feel that's the perfect shampoo for summer. It's a pleasure to wash my hair with this, smells lovely and natural, makes my hair so soft and it's easy to wash and comb them. It makes a big foam, i like it so much... :) After using this one my hair are soft, shiny, easy to comb which is amazing in the case of my curly and frizzy hair.  I also love it to wash out my oil-masks thanks to the sulphates it's really easy to fully clear my hair.
The only thing that i can mention as a negative that with this shampoo i need to was my hair more often, i wash it every 4th day now however i used to wash it every 5th day. It's has a lightweight formula but i was using 100%organic products in the last two years so i think this is "not clear enough" for my hair after all of those products that's why it gets greasier earlier...   


szilikon és parabénmentes. emelett állatkísérletmentes vonalon két termékcsaládot dobott a piacra a Garnier: az ultimate blends vonalon megtaláljuk a száraz hajra ajánlott kókusztejjel gazdagított sampon-balzsam kombót, és a kókuszvízzel és aloe verával gazdagított lelapuló/nagyobb hajtömegre ajánlott samponját és balzsamját. Én mindkettőből a sampont vettem csak meg ugyanis telítve vagyok balzsamokkal. 

Az aloe verás és kókuszvizes sampon, jelentem, egy csoda. Ezúttal kikáltom őt a tökéletes nyári samponná. Direkt egy könnyed  állagú olcsóbb fajta sampont kerestem, amivel hébe-hóba megmoshatom a hajam, ha nagyon nagy a hőség és nem akarom a szoksásos, nehéz hajápolóimat használni. Ehhez képest kiderült, hogy egy szuper termékről van szó. 


I feel that i need to mention the price is so affordable but the quality is pretty cool. I still can't believe i purchased this 400ml shampoo for £2 only.
I am not a big fan of Garnier altogether, (mostly because they are not cruelty-free) but  i would definitely recommend to browse a bit from their new, clearer products.
I am so happy that many non-organic bands offering clear product lines these days and however i would never buy their normal, original products at least i can try these ones. :) 

Have you tried any of the Garnier's new products?

Let me know in the comments section below along with any other feedback/questions you may have for me also i am happy to hear all your experiences.
     If you liked the post please support me with your subscription!


A sampon maga átlátszó, kellemes, lágy, természetes aloe vera illatú, semmi tolakvás.
Már egy kevés is rettentően habzik (mondjuk én amúgy is elszoktam a habzástól a natúr samponok miatt). Én úgy 2-3 percig mindig masszírozom a fejbőrömet hajmosáskor, egyrészt, beszívódnak a hatóanyagok, másrészt, jó a hajnövekedésnek. Az ilyen könnyed állagú s főleg az olcsóbb samponoknál mindig bennem van a félsz, hogy csak tisztítani fognak és kíméletlenül kiszárítják majd a hajam. Ennél a samponnál nem ez a helyzet, a képzett habbal kellemesen masszírozgatom a fejbőröm s utána lemosva tiszta érzetű, de nem kiszárított, vagy nyikorgósan tiszta érzetű a haj, mint általában amihez szoktam. Illatot nem hagy maga után, bár én ezt nem is hiányolom. Könnyen kifésülhető, kellemes tapintású utána a hajam. A legjobb s egyben a legmeglepőbb pedig, hogy napokkal mosás után sem érzem, hogy kiszáradt volna a hajam, pedig balzsamot nem használok emellé s azért elég száraz a hajam. Azt vettem észre, szívesen is nyúlok utána így a melegebb időszakban, mint bármi máshoz, mert kellemes, könnyed érzetű sampon és gyors a használata.

Elég nehéz elhinni, hogy egy 400 ml-es szuper sampont vettem mindössze 1000 forintos beveztő áron. A teljes ára olyan 1800 HUF körül lesz ami szerintem még mindig alacsony ár érte, mondjuk az igaz, hogy én olyan 2300 HUFért veszem a 200 ml-es natúr samponkámat...
Próbáltátok már valamelyik Garnier  ultimate blends újdonságot? :)

Comments

Social media...

Follow I own the right for all of the published content on this website including written post and photo-content as well. It's illegal to use my own personal intellectual products without my permission. If you are about to use any content from the website please contact me by email :vallaldmagadblog@gmail.com

Popular Posts